2018-04-14

VÅRENS FEST - Fira vår fyraårsdag ihop med Panda Da Panda. Hela stället öppet till kl 03:00.

April och våren är här, dessutom fyller Kharma hela fyra år.
Det firar vi med en brakfest utan dess like! Till oss kommer ingen mindre än Panda Da Panda för en livespelning och hela stället är ÖPPET TILL 03.00.


Artist, låtskrivare, producent, videokonstnär och känd för sina vilda scenshower. Panda Da Panda, artist-alias för Thibo Girardon, har sedan sitt debutalbum Flaoua Paoua, fängslat en publik långt utanför de skånska slätterna. Panda Da Pandas genre är på många vis oklar, då Thibo Girardon gör den musiken han känner för just för tillfället. Men att det blir dansant och explosivt utöver dom känsliga stunder på spelningarna är att lova.

Låtar som ni säkert känner till från Pandan är "Dansa Bonne dansa", "Bermudatriangeln", "Slipa sanden", "Vår Värld" och många många fler hits. Så räkna med en fantastsik kväll och ett rejält firande av Kharma på fyraårsdagen.

Hela stället kommer vara öppet vilket betyder att ni kommer ha två barer och två dansgolv att tillgå! Happy hour i baren mellan 22.00-23.00.

Förköp finns hos oss på Kharma och Boston Clothing. Köp i god tid.

Pris förköp: 200:- inklusive garderob
Pris vid dörren: 250:- inklusive garderob

Ålder: 18 år leg

Utgång efter man har passerat entrén in en gång = Hemgång

Det kommer finnas en stor rökruta på uteserveringen för alla som vill ut för att röka, röra på sig eller bara ta luft.

Hoppas ni vill fira fyraårsdagen med oss och tillsammans skapa en fantastisk kväll som vi sent kommer glömma.

Instagram Instagram

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår