2019-03-09

Missa inte sista stora festen innan renoveringen - vi slår på stort med Ant Wan, två dansgolv, bartömning m.m. Hela stället öppet 22-03!

Då var det dags för sista eventet innan renoveringen drar igång!
Så vad passar bättre än en hejdundrande fest för att avsluta det gamla och välkomna det nya?

Till oss för en livespelning kommer den troligtvis hetaste svenska rapparen just nu nämligen ingen mindre än Ant Wan! Förutom det kommer vi denna kväll även köra en bartömning med riktigt bra priser på allt - både mat och dryck.

Hela stället kommer vara öppet 22.00-03.00! Två dansgolv, två barer och en stor rökruta på uteserveringen kommer finnas till förfogande.

Ant Wan har växt till en av landets mest intressanta rappare på bara några månader. Västeråsrapparen har i år släppt singlar som ”Mitt Liv”, ”Legend” och ”Sativa”. Den senaste singeln ”Kall” har placerat sig stadigt på Spotifys topp 10 -lista. Fjärde januari släppte Ant Wan sin debut-EP ”Wow” med fem låtar som har spelats över 2 miljoner gånger på bara en vecka. Med sina råa, ofiltrerade texter i kombination med hans unika röst har han skapat ett eget sound och slagit sig in på den svenska hip hop-scenen. Det här är bara början för en av våra nya stjärnskott på hiphophimlen!

Förköp hittar ni på Kharma och Boston Cothing.

Pris förköp: 150:-
Pris vid dörren: 200:-

Köp förköp i god tid och säkra din plats för sista kvällen på Kharma i nuvarande form! Vi lovar er ett jäkla röj och en oförglömlig kväll.

Instagram Instagram

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår