2020-10-30

RYYYYSLIGT KUL HALLOWEENFEST, VERSION FREDAG! 22-02

Årets mest uppskattade tillika kusligaste och mest skrämmande fest, HALLOWEENFESTEN blir av!!!??

Festen kommer bli lite annorlunda i år jämfört med tidgare då vi har restriktioner att följa och vi endast får ta emot sittande gäster. Det betyder att kapaciteten hos oss kommer vara lägre än vad den vanligtvis är och därför kommer vi köra en tvådagars fest så att så många som möjligt kommer kunna delta.??

Förköp/dryckesbiljetten köper du på Boston Clothing och där kan du köpa biljetter för fredagen, lördagen eller båda dagarna. Förköpen gäller endast för den dag ni valt köpa för, så var noga att kolla på biljetten så du har rätt i handen när du kommer till entrén.

Under kvällen kommer det delas ut fina priser från både oss och Boston Clothing för bästa och mest kusliga utklädnad (OBS flera stycken FINA presentkort finns i potten). Dessutom har jag hört lite att Boston planerar göra något roligt på plats.??

Utklädnad är inget tvång men rekommenderas starkt.??

Förköp: 60:- (för förköpsbiljetten ni betalt har ni sen en dryck att hämta ut i baren, antingen en öl/cider eller ett alkoholfritt alternativ)

Se till att köpa förköp i GOD tid då vi endast har ett begränsat antal sittplatser. Och tro oss, du vill inte missa årets halloweenfest heller.??

Ålder: 18 år leg

Instagram Instagram

    Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

    Jag förstår